hälsat på hos pappa!

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting. Men vi har haft fullt upp med all flyttning. Men jag är hemma hos mamma nu. Hon bor i lägenhet. Och pappa i hus. Jag ska till pappa på Lördag och fira jul där. Firar riktiga julen hemma hos mamma. Sen kommer jag till pappa på söndag och då börjar varannan vecka hos pappa.
Jag gillar inte att jag har flyttat för jag saknar alla kompisar och min pojkvän som bor i härnäsand :(
Men jag gillar mitt nya rum .. hos pappa

kompisar&kompisar

Sitter på skolan nu. Det blir inget långt inlägg.
Igår var jag med fanny. Vi chilla framför datorn.
Fanny sov även hos mig tills idag, så vi gick till
skolan tillsammans. :DKul kul. Najs najs. Hehe!
Idag ska jag vara med Camilla♥ Har saknat
henne jätte mycket!.
Hörs kanske när jag & Camilla kommer hem!

varför kommenterar ingen?...

...jag vet att jag har läsare som läser min blogg! Varför kommenterar ni inte?! Jag har inte en enda kommentar i mina senaste inlägg! I andra inlägg har jag 8-18 kommentarer! Skärp er nu och börja kommentera

packat hela helgen!

Hej!

Jag och mamma har packat hela helgen. Nu har vi bara lite kvar! Den 22:a flyttar vi, helvete !
Det är därför jag ej har bloggat, har inte hunnit tyvärr

Loveu !<3bio med sebastian

Eftersom jag och sebastian firade en månad idag så gick vi på bio och såg en film som hette ''Kärleken varar föralltid''. Den var väldigt bra! Efter filmen åkte vi hem till sebastian och myste på hos honom. Jag kom nyss hem faktiskt!
Aja,

1 månad idag!♥

jag älskar dig,
utan dig klarar jag ingenting!
Du är mtt livs kärlek
Ska vara med honom idag klockan 12. Då ska vi ggå på bio :) myys

Jag älskar MIN sebastian!

Sebastian sov över hos mig igår tills idag. Igår kväll såg vi på film och myste med godis, vi hade jätte mysigt. Några kort knäppte vi också. Lägger upp dom sen. Jag älskar verkligen sebastian, han är så underbar.
Ska vara med honom en stund imorgon också, eftersom vi firar 1 månad imorgon :D känns underbart! Verkligen!

med fanny nu!

Jag bloggade inget igår. Förlåt för det. Men nu när vi ska flytta till bräcke så måste vi packa mint 4-5 kartonger per dag med så mycket grejer som möjligt i och när jag har packat klart så måste jag äta. När jag är klar med de så är jag så trött så då slappar jag bara. Så tills jag har flyttat till bräcke så blir det förmodligen bara 1 inlägg per dag. Vi flyttar till bräcke den 22:a december.. mina kompisar och min pojkvän är jätte ledsen över det. Jag med, såklart. Jag sitter just nu vid datorn med fanny. Hon ska vara här tills halv 8 ikväll. Har inge mer och skriva nu.insnöad

Hejsan!

Vaknade nyss. Mamma väckte mig. Jag kan tyvärr inte gå till skolan idag för jag har blivit insnöad :P haha så det blir att packa som ett as istället -.- jag måste packa minst 4 kartonger med så mycket grejor som möjligt. Efter det tänkte jag vara med camilla, sebbe och fanny :)har inte haft internet

Hej!

Jag har inte haft ngt internet på två dagar nu, därför har jag inte bloggat.
Vi har redan packat 4 kartonger. Vi sliter som djur -.- men men. Jag vill inte, men jag måste packa.
Jag hade jätte kul hemma hos sandra i helgen, vi tog ett kort, på hon, haha ;)
aja bloggar mer sen
sista dagarna hemma i härnösand

Nu ska jag berätta hela historien varför mamma ringde mig när jag var hos sandra.
Det är så att mamma och pappa har skilt sig och bor på varsit håll nu. Pappa är nu tillsammans med elin forsmans mamma. Nu bor pappa i bräcke med dom. Jag och mamma bor fortfarande i härnösand. Elins mamma och min pappa vill först gifta sig, sen skaffa barn och sen vill dom flytta härifrån. Inte elin, men pappa och elins mamma vill det och elin ba ''men wtf!!?'' så nu är jag och elin halvsystrar. Mamma sa till mig på mobilen igår att eftersom pappa och elins mamma nu bor i bräcke. Så måste mamma också flytta med mig till bräcke och byta skola till bräckeskolan för att mamma och jag har bestämt att jag ska vara hos pappa varannan vecka och vi flyttar till bräcke nu den 22/12 så det blir att packa mycket som tusan. Jag vill inte flytta men mamma säger att vi måste det :/ Jag vill inte skiljas från alla kompisar jag har här. Framför allt inte från Sebastian :'( ajg lämnar denna värld snart :o

nyss kommit hem!

Hejsan!
Jag kom precis nyss hem från Sandra. Har haft sjukt kul där hela helgen, men mamma har ringt och berättat saker för mig. Berättar i ett annat inlägg.
Bloggar mer senare

mamma sjukanmälde mig!

Hejsan!
Idag när jag vaknade så kunde jag inte andas, så jag andades lungt, sen efter en stund så började jag andas tungt igen, så mamma sjukanmälde mig. Vi får hoppas att jag blir bättre under dagen!
bjuder!
Vi hörs senare
hejdå
/ Jonna norberg

bio med klassen

Idag fick alla i klassen reda på att direkt efter skolan så skulle vi se en film på bio som var 2½ timme lång. När jag kom hem så var jag jätte trött och somnade en timme för jag hade ju sett film 2½ timme hehe. Sen så har jag bara latat mig vid datorn och inte orkat blogga. Så jag bloggar nu.

Bara så alla vet så åker jag till Sandra på fredag och blir där till söndag. Jag kommer inte blogga någonting i helgen. Så jag ska försöka vara jätte aktiv imorgon. Imorgon slutar jag 14:15 och ska kanske efter skolan vara med felicia, bara kanske, fårse!
bjuder (:

RSS 2.0