Nu bär det av mot åland

Hejdå!
hörs om 1½ vecka,

tears from heaven

Hej bebisar!
Har verkligen inte kunnat blogga på hela dagen. Har varit upptagen hela dagen faktiskt. Mamma väckte mig vid halv tio för vi hade tid för möte hos soc vid tolv. Så jag klev upp och åt frukost & fixade mig. Sen vid 11 tog vi bussen till soc och hade möte med dom. Sen vid halv två åkte vi hem igen och ja.. Idag kl. 5 på morgonen ( eller säger man imorgon? iaf den 31 juli kl.05:00 ) så åker jag, Elin, Isadora, Emma, Elise, Robin, älskling, pappa, mamma och min låtsasmamma till Åland. Jag, mamma, älskling och Isadora blir bara där i 1½ vecka, för att vi orkar inte vara där längre än så. Resten blir där i 2 veckor. Men jag måste informera om en sak. Under den 1½ veckan jag är där så kommer jag inte blogga för jag kommer att vara fullt upptagen med massa annat. Kommer såklart skriva när jag är hemma! Men under tiden jag är på Åland så blir det inget bloggande alls, tyvärr!
Det känns väldigt skönt att min pojkvän följer med till Åland, eftersom jag inte har träffat honom på drygt en vecka. Hade aldrig klarat mig utan honom i 1½ vecka på åland heller..

Nu tänkte jag komma till alternativet som soc bekräftade för oss att dom hade bestämt under mötet vi hade idag..
Mamma får hela vårdnaden om mig, och jag bor hos pappa några dagar på jullov, psklov, sportlov,  höstlov, jullov osv. och på sommarlovet bor jag hos pappa halva lovet..

Känns ganska bra faktiskt. Jag är ganska så lättad. Nu vill jag att det ska vara såhär. Nu får ingenting annat komma i vägen, för nu mår jag super bra igen.


Cecilia Norberg, älskade mamma.

Mamma, jag vill tacka dig för allt du faktiskt har gjort för mig.
Det finns inte många mammor som är som dig.
Du gör verkligen allt för att få mig att må bra, för att jag ska må bra.
Du blir så ledsen inombords när du ser att jag mår dåligt, eller är ledsen.
Visst, jag var så otroligt arg och besviken på både dig och pappa efter flytten till bräcke.
Men det var för att jag var så ledsen, ingen av er lyssnade på mig.
Jag grät dygnet runt. MEN till slut så tog du tag i det & nu är vi på rätt spår.
Och varför vi är på rätt spår, jo, det är tack vare dig mamma.
Du insåg hur dåligt jag verkligen mådde, och du tog tag i det.
Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig, du är världens bästa mamma!
Du ska veta att jag aldrig kommer och klarar mig verkligen inte utan dig.
Mamma, jag är ingenting utan dig.
Det finns så otroligt mycket att skriva om dig, men får inte fram allt nu.
Men jag vill att du ska veta att du är världens bästa mamma och jag klarar mig inte utan dig.
Cecilia Norberg, älskade mamma. Jag älskar dig♥

feels like a heartbreaks

Hejsan!
sitter här med ett oboy glas, en chips påse & ett glas cola vid datorn just nu. Nu ska mamma göra chokladpudding med grädde, sen ska hon beställa pizza också. Så jävla gott! Sitter just nu bara vid datorn och degar. Haha jag vill ha ps3 (playstation 3) ^^ haha det är skitkul! Louise har det. Spelade som dårar hemma hos henne. Och vann inte isadora då fick hon damp :D haha!

I'm gonna be right here, whatever it takes, or how my heart breaks

Haha ja rubriken stämmer ganska bra då.
Nu tänkte jag berätta det jag har fått reda på. Det här kommer typ bli som en histora, men jaja skitsamma. För ca 8 månader sen så flyttade jag till bräcke, vilket jag inte ville. När vi hade flyttat hit till bräcke, då mådde jag vääldigt dåligt under en väldigt lång period och ville inget annat än att ta mitt liv för då trodde jag att allt skulle bli bättre. Men mina älskade vänner & min fina pojkvän sa till mig att verkligen inte ta självmord för världen skulle typ inte bli detsamma utan mig. Men sen började allt bli bra igen & jag började sakta, men säkert, att må bra igen. Men inte riktigt. Jag mådde fortfarande dåligt. Mamma insedde inte det förns i mitten på denna månad ungefär. Så vi satte oss ner & pratade. Vi tog upp 5 alternativ som vi skulle fundera på. Sen fick socialtjänsten reda på det på nåt konstigt sätt & dem gav oss inte så mycket tid för dem var orolig för mig. Vi har ännu inte kommit fram till något bra alternativ, och soc ger oss inte mer tid heller. Så nu på söndag så ska vi till soc och då ska dom bestämma ett alternativ åt oss. Usch, hatar det här. Livet suger bra mycket ibland. Men men. Vi får väl se nu på söndag vad soc ger oss för alternativ.. hoppas på att det är ett bra & skickligt alternativ bara..

För övrigt så gör jag inte så mycket just nu. Tänker mest.. vill ha min pojkvän här just nu & bara krama om han. Behöver han nu♥

Får se om jag orkar blogga mer ikv.. annars hör jag av mig imorgon.

Smile bitch!

amen hej!
de va längesen va? nja, inte så jätte! Haha men jag har typ haft fullt upp. Har gjort saker hela tiden. Har haft grymt kul. Men nu börjar allt gå mot slutet. Ska snart hem!

Under den tiden jag ej har varit hemma så har det hänt lite grejer och jag har fått reda på en sak som jag mår ganska pissoff över. Hör av mig mer ang detta när jag kommer hem..

spelar spel, snart film

ja, som rubriken tyder.
Bloggar just nu ifrån isadoras mobil. Uppdateringen kommer säkert suga nu när jag är hos Louise med Isadora. Ni vet ju hur uppdaten brukar bli när jag är hos kompisar!

Godmorgon + planer för dagen!

Hejsan!
bloggar ifrån mmammas iphone igen så stavningen kanske blir lite cepad. Men det skiter jag i :) ska snart fixa mig och äta lite. Sedan bär det av till Louise och sen kanske Isadora kommer dit också. Sover hos Louise inatt, kanske blir där tills på torsdag också, jag vet inte. Får se hur kul vi har ;) men jag här kanske av mig då jag är hos louise. Annars kanske jag bloggar från isadoras mobil.

trååååååk.

Hej!
vaknade för en timme sen, ska väl snart äta frukost & fixa mig. Idag vet jag inte alls vad som händer. Har exakt ingenting planerat.. känner på mig att det kommer bli en skittråkig dag :( ÅÅÅh, usch! Vill ha min pojkvän här hos mig nu! ♥

Mobilblogg

Hej!  bloggar ifrån mammas iphone nu så det kanske blir konstigt med txten, men aja skitsmma. Sitter just nu o sfoffan och myser framflr tv:n tillsammans med mamma. Gud vilken dstor kram jag fick av henne när jag kom hit. Snart ska vi fika tror jag. Aja, vi hörs imorgon.

Mami today♥

Hej & godmorgon typ... ♥
Jag vaknade nyss för att jag satt uppe inatt & snackade med .... personer ;) Ska snart äta mat, sen fixa mig och sen packa ner det jag ska ha med mig till mamma. Sen vid halv tre så åker jag till min efterlängtade mamma. Verkligen ingenting kan beskriva hur jävla mycket jag har saknat henne. Vafan jag tror inte jag har träffat henne på nästan 2½-3 veckor :((
Bloggar mer hos mamma,
puss♥

TrååK

Jo hejsan!
Just nu har jag jävligt tråk för ingen vill vara social med mig. Pappa & Elins mamma sitter och kollar på tv, & Elin är inte hemma. Vet inte riktigt vart hon är någonstans. Så jag typ.... sitter här i mitt rum & ruttnar framför datorn, mysigt♥♥
Har heller ingenting att skriva, näe fyfan jag tror jag går ut snart eller något. Vem fan pallar sitta inne framför datorn när det är fint väder ute? VILL FAN HA TAG PÅ MIN SYSTER!!!! Elin, när du ser detta, så RING MIG

Lördag, hemgång....

Hej!
Jag & älskling vaknade vid tio tiden och gick upp och åt frukost och fixade oss. Sen dess har vi bara myst på och så. Har faktiskt inte gjort så mycket mer. Snart måste jag börja packa ner mina saker också.. åker hem ikv :(( ååh, jag vill stanna kvar i några dagar hemma hos min underbara pojkvän. Men jag får inte för pappa därför att han vill tydligen rå om mig lite bara för att jag ska till mamma imorgon. Aja.. kommer kännas väldigt jobbigt att åka hem ifrån min älskling, för jag vet nämligen inte när vi ses nästa gång heller..
Näe nu ska jag ta & umgås med min pojkvän innan jag ska hemmåt.
Hör av mig mer när jag är hemma!

Fredag

Hejsan sötnosar!
Bloggade aldrig igår när vi kom hem för jag orkade inte och klockan var ganska mycket. Kan ju berätta lite om kvällen. Vid kvart i tio så skjutsade älsklings mamma oss till hans pappa och där hämtade vi mopeden & hjälmarna såklart. Sen for vi till något jäkla köpcenter och mötte alla. Sen åkte vi alla moppe med varandra. Bytte plats med varandra gjorde vi också! Sjukt kul. Kan bara säga såhär att både Felicia och Vilma är sjukt roliga att åka med :D Älskar Felicias moped! Jag vet att vi inte är 15 år än, men vi håller på att tränar. Jag håller faktiskt på med mitt mopedkort. Kommer få en moppe i mars 2012 då jag fyller 15, Den ni!
Haha sen stack Älskling bort med Hampus & Pontus, så då vart det bara jag, Vilma, Felicia, Elvira, Erik och Nicklas kvar. Så då stog vi & snackade om allt möjligt ett bra tag. Sen en halvtimme senare ungefär, så kom Älskling, Hampus & Pontus tillbaka från ingenstans. Sen vid elva så for Vilma & Nicklas hem. Så då vart det bara jag, Felicia, Elvira, Hampus, Pontus & älskling kvar. Så då bestämde vi oss för att åka hem till Elvira & kolla på film. Åkte hem till henne vid halv tolv och kollade på film. Sen vid halv två så for vi hem.
Sjukt kul vi hade iaf! Måste verkligen gööraas om!!! Älskar er alla sjukt!

Iaf så vaknade jag och älskling vid elva. Gick upp & åt frukost vid halv tolv och fixade oss lite snabbt. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, mer än att jag & älskling bara ska mysa på, för imorgon kväll så åker jag hem. Blir väl att gå till affären & köpa något gott och mysa ner oss till en bra film eller något. Är mysigt det ibland också!

drar ut med folk

Nu ska jag & älskling strax ut & åka moppe med Hampus, Vilma, Elvira, Felicia, Pontus, Erik, Nicklas & några till. Måste bara till älsklings pappa och hämta mopeden. Vet ej när vi kommer hem... kanske hör av mig då.. annars hör jag av mig imorgon!

Love you <3

Hejsan guys!

Jag mötte Fanny på stan vid 12 och hon fick världens största & längsta kram. Sen gick vi & tog en fika och pratade om allt som hade hänt och allt som händer runt omkring oss just nu. Sen vid två så tog vi bussen hem till henne. Där spelade vi massa spel & satt vid hennes dator & kollade runt lite. Tog även massa kort, men dom lägger jag inte upp för dom vart typ missbildade xD

Kom precis hem till min underbara stjärna! Snart ska vi till affären och handla åt hans mamma. Sen ikväll blir det film med älskling och bara mysa på.
Ni är mina stjärnor,
ni är så underbart bra båda två.
Jag älskar er underbaringar.

Tack för dagen, världens bästa Fanny.
Jag älskar dig, min bästavän.
Tack för att du finns, du är värd guld♥

Sebastian, tack för att du finns älskling.
Du lyser upp min dag.
Utan dig är jag inte värd ett skit.
Utan dig finns inte jag.
Ingen sebastian, ingen jonna, så är det bara.
Jag älskar dig!♥

HAHAHAH älsklings pappa är störd ;)

Hej bebisar!

Vet ni? min pojkväns pappa är totalt störd ;) Han säger att vi ska gasa på som fan när vi åker moped! :DD HAHAH ! Jag & älskling vaknade vid 12 hemma hos älskling & sen vid halv ett gick vi upp & fixa oss. Sen vid ett så skjutade Sebbes mamma oss till sebbes pappa & där åkte vi moppe! Har åkt moppe ända tills nu. Vi funderar på att sova här inatt för det är så kul att åka moped :) men vi får se hur vi gör..

Imorgon är det torsdag och då ska jag träffa min efterlängtade Fanny. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än. Det ända jag vet just nu är att vi ska träffas inne i stan vid tolv tiden. Kommer nog hem vid 18 till älskling för han ville det, sötungen då <3

Hör av mig senare ikväll eller imorgon, får se!

världens finaste pojkvän & världens bästa dag!

Hej!

Ligger i älsklings säng med hans dator, och är på asbra humör. Älskling står typ ute & snackar med sin kompis hampus. Han kommer väl snart in.

Tänkte faktiskt berätta om vår underbara dag :) vid 12:00 så tog vi bussen in till stan och gick direkt in till något fik som jag inte minns vad det hette, och vet ni? älskling bjöd mig på fika!! Hur jävla söt som helst <3 jag fick en kaffe latte och kladdkaka med grädde. ÅÅh jag får tårar bara jag tänker på hur jävla söt han är. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir väl mys framför någon bra film eller något. Vi är ganska trött & slut efter idag :P

Imorgon är det Onsdag, och jag & älskling tänkte hitta på något då, men vi vet inte riktigt vad vi ska göra.. vi har funderar jätte mycket. Men vi kommer ändå inte på något.. kanske kan fara hem till hans pappa & åka moppe i skogen? :) får se hur vi gör! Ska snacka lite med han.

Åh, nu kom älskling in igen och nu ska vi tydligen kolla på film eller något. Aja, vi hörs.
Hejdå!

Nu: film

Hej!
Kom till min älskling vid 15:30 tiden. Hann inte mer än att plinga på dörren, han öppnar den direkt och nästan kysser och kramar ihjäl mig, sen sa han ''älskling, jag har saknat dig som en dåre''. Då hoppade jag på han och kramade om honom hårt, sen sa jag ''älskling, jag har saknat dig som jag vet inte vad''.
bättre får man leta efter. Asså shit!, Jag har världens bästa pojkvän,
ÄLSKLING, LÄMNA MIG ALDRIG.♥

Nu ska vi snart sätta på en film och mysa ner oss i hans sköna säng :) Btw eftersom vi hade 8 månader i tisdags och jag var i stockholm då & kunde ej fira med honom, så ska vi fira 8 månader imorgon istället! Blir att fira det på stan, myys!♥ Bloggar nog imorgon kväll. Tror inte jag hinner blogga något på dagen.

Godmorgon folket

Hejsan älsklingar!
Kom hem vid kvart i tolv inatt ungefär. Var inte så jätte trött när jag kom hem tillsammans med Elin, men jag orkade ändå inte blogga. Haha elin var hur trött som helst, hon somnade drekt ;) Ska typ ta & börja fixa mig, sen äta frukost. Sen ska jag nog packa lite grejer. Blir ju hos älskling tills på lördag, och har inte ens packat än, lyckat! ;) men vid halv tre skjutsar pappa mig till älskling! Sen på Torsdag blir det att träffa min saknade bästavän Fanni. Har saknat hon som en jävla dåre! Vilken jävla stor kram hon ska få eller ? :o
men aja, hör kanske av mig ikväll!
Ni vet att det inte brukar bli så bra uppdate på bloggen när jag är hos min älskling.
min första bild jag la upp här på bloggen, haha gulligt! :)

Mot bussen - 6 timmar.

Hejsan sötisar!
Nu ska jag & Elin bege oss mot bussen för att åka hem. Robin följer med för att säga hejdå till oss. Blir att sitta på bussen i drygt 6 timmar. Kommer nog decka när jag är hemma! Hoppas att jag kan skriva något inlägg när jag är hemma iaf, eller vi fårse, jag vet inte riktigt hur jag gör. Eftersom jag antagligen kommer vara übertrött när jag & Elin kommer hem så blir det nog ett inlägg imorgon när jag vaknar. Jag gör så istället! Ni får ha det så bra så hörs vi!

tillbaka till verkligheten

Tja!
Kom hem vid halv tio igår kväll och somnade vid elva. Jag var så himla trött när jag kom hem till Robin igår. Orkade inte ens blogga. Har haft jätte kul med mina bruds iallafall! Love you guys. När jag kommer till sthlm nästa gång så får vi umgås längre! Men har haft jätte kul med er iaf. Måste göras om.
Just nu håller jag på att packa ner allt i min väska för imorgon kväll så bär det av hemåt, ganska skönt ändå. Iaf efter en vecka i stockholm. Men det har varit jätte kul att vara här. Ångrar verkligen ingenting. Allting har varit så underbart! ♥
Men det blir väldigt skönt att få komma hem också. Att bara få känna att man är hemma och allt. Det som absolut ska bli bäst & underbarast är att jag kommer träffa min pojkvän på Måndag!
Känner att jag vill skriva så himla mycket nu, men får verkligen inte fram orden. Så jag skippar det! Men det ska bli skönt att bara få komma hem iallafall!
Så ni vet så åker jag till min pojkvän på Måndag och blir där tills på lördag. Sen på söndagen så kommer jag till mamma igen. Saknar verkligen henne!
Hör av mig imorgon kväll innan vi ska gå mot bussen. Måste fortsätta packa!

Ange och soffs har samlag på toaletten

Hej påer!
Angelica var snäll och lät mig blogga medans hon och sofia har samlag på toaletten, Mysigt <333333 så nu sitter jag här själv och väntar på att dom ska bli klar ;)
snart ska vi se på skräckfilm också, myyys & partajj här då! På en jävla hög nivå också ;DD de gillas vaaa ? aa jagvet! HAHAHAHAH Kul jag har vaa ;))
Nej jag skoja bara. Idag (15:e) ska jag hem till Robin och där ska jag vara tills jag och Elin ska hem till pappa igen. Jag vill ju vaa med kompisarrr. Men måste packa och sånt oxå satt aa. Kommer bli bättre uppdatering när jag är hemma, fast inte lika bra då jag åker till min pojkvän.
Appropå det, herregud vad jag saknar honom! Håller på att dö. Har inte nämnt det på bloggen nånting. Men jag saknar min pojkvän så grymt mycket. Vill bara träffa honom här & nu och bara ha honom intill mig.
Får träffa honom snart, den 18:e! Gud vad vi ska mysa då ellleee?!
Jag älskar dig mest av allt älskling.
Lämna mig aldrig, jag kommer aldrig lämna dig.
Aja, nu kom angis och tjoffs ut från toan.
Ha det bra daggmaskar ;)))

myser m. Elin och Robin

Hejsan guys. Just nu sitter jag i soffan med Elin, Robin & min dator i mitt knä. Fast dom kollar på tv & jag bloggar :)) tänkte berätta lite om idag :)

Isa och jag somnade vid 04:00 tiden ungefär, och vaknade vid 12 ungefär. Vid ett åkte jag hem till Robin, och ni vet redan vem det är! När jag kom hem till robin så fixade jag mej lite snabbt. Sen vid halv tre så mötte jag emilia på grönan, eller vid entrén. Fick världens största kram! Har inte träffat henne på 1½ år nästan ju! Men aa iallafall. Jag åkte typ alla möjliga karuseller. Åkte b la Extreme, flygande mattan, Frittfall, Insane, Jetline, Katapulten, kättingflygaren, Twister & vilda musen. Sen var vi även in i Lustiga huset, spökhuset, skrattkammaren, och Pettsons och Findus värld ;) hahah! Minnen man aldrig glömmer.Vi måste verkligen träffas oftare. Älskar dig bästavän♥

Btw imorgon åker jag till världens bästa Angelica & sover där med sötnosen Sofia. Så räkna inte med nån bra uppdatering. Kanske blir något lilla enstaka inlägg, men det tror jag faktiskt inte. Har inte träffat Angelica på ganska länge. Sen har jag aldrig träffat Sofia. Så vill tillbringa den lilla tid jag har här, tillsammans med dom sötnosarna. Blir nog uppdatering då jag kommmer hem till Robin igen, den 15:e.
Så vi hörs antingen imorgon eller på fredag!

Hej så länge

Uppdate från Isa - nyss badat

Japp ni läste rätt - Jag och Isa har nyss badat i hennes pool. Och de va ganska så varmt faktiskt. Idag ska jag ringa min älskling också. Vi har faktiskt 8 månader idag!♥
Imorgon (13 juli) ska jag träffa Emilia och vi ska på grönan hela dagen! Hur nice är inte deråååå? ;))) vet att ni är aviis ;* haha pusss. Bloggar nog mer imorgon (13 juli) kväll om jag har tid.

Hejdå bräcke, och hej sthlm!♥

Wiiie, nu ska elins mamma skjussa oss till bussen. Sen vid 18 så åker vi upp mot sthlm!
Uppdaterar när jag får tid. Puss!

bråttomt... på något konstigt sätt..

Hej!

har tillbringat hela dagen & kvällen med min pojkvän. Har totalt struntat i datorn. Men de var ju lixom sista dagen jag fick träffa honom. Imorgon kväll så beger jag och elin oss med bussen ner till sthlm!
Kommer bli asroligt att träffa massa vänner. Men kommer även sakna pojkvän och massa vänner här :(
Tänkte informera er lite om min vecka i sthlm. Om vad jag ska göra och sånt

Kompisarna som jag ska vara med i STOCKHOLM!
11/7-13/7 Sover hos Isa
13/7 träffar Emilia och vi går på grönan
14/7-15/7 Sover hos Angelica med Sofia

16/7 Packa för att åka hem

17/7 åker hem vid 18 på kvällen och kommer hem vid 12 på natten...kommer nog däcka direkt då jag & Elin kommer hem. Om jag så ska däcka i soffan.
Sen på Måndag den 18/7 åker jag till älskling och blir där i 5 dagar. Då ska jag även passa på att träffa några kompisar iallafall. Jag vill ju vara med min pojkvän då jag kommer till han när jag inte kommer träffa han på en vecka oxå satt

Nu har nu nog koll.. hoppas jag!

Alltså det kommer nog inte att bli så himla mycket uppdatering den veckan jag är i stockholm. För som ni ser så kommer jag tillbringa den mesta tiden med kompisar. Blir kanske 1-3 inlägg bara! Men något är det iallafall!

oh my gush

Nu är jag äntligen klar med all packning! Gah, har slitit som en gris. Imorgon kl. 14 kommer älsklingen hit också. Han åker hem på kvällen. Åh, kommer sakna han så himla mycket♥ hur ska jag kunna klara mig utan honom i en vecka? hur ska jag överleva utan honom? överlever knappt 3 dagar utan honom. Och nu 7 dagar?
Aja, nu ska jag stax sova, är grymt trött ju! Hörs imorgon!
I love you baby,
don't forget that.
We 4ever ♥

Film nu

Isadora kom nyss & nu ska vi kolla på film. Får se om jag hinner blogga något imorgon eller på fredag. Annars bloggar jag på lördag innan älsklingen kommer!
Hörs!

hemma från shoppingen

Tja!
Kom nyss hem från stan. Var där & shoppade med Sandra. Hittade lite sköna klädesplagg som jag kan ha med mig när jag drar till sthlm på söndag!
Snart kommer Isadora hit och blir här tills ikv bara. Vill träffa massa kompisar innan jag åker, men har inte tid :(
Kläderna jag köpte;

gina 149:-

Gina 149:-

Gina 199:-

Gina 199:-

försökte hitta en bikini också, men hittade ingen som jag tycker var riktigt fin! Får väl kolla efter nån i sthlm ist då!

Sleep soon

hej sweethearts!
Jag ska alldeles strax sova. Sitter & chattar med min bebis på msn just nu. Imorgon ska jag och bästavän in till stan & shoppa. Har saknat henne massssooor♥ Jag har faktiskt inte så mycket att skriva just nu,  mer än att jag ska packa på torsdag och fredag. Så då blir det nog inte så bra uppdatering!
åååh, kommer sakna både min älskling och massa vänner den veckan då jag är i sthlm! Får träffa er då jag kommer hem. Men ska till min älskling nästan direkt då jag kommer hem. Åker hem på söndag kväll & är hemma natten mot Måndag. Sen på måndagen samma dag så ska jag direkt till min älskling. Men funderar på att träffa antingen Camilla eller Fanny då jag kommer till min älskling. Var sjukt längesen jag träffade dom nu! Får se hur det blir! Men nu ska jag sova. Hör av mig imorgon eftermiddag då jag kommer hem ifrån stan!

rubrik ?

kom inte på nån rubrik.

Här sitter jag och har tråkjävlans, haha! Har skittråkigt. Ingen som vill göra något heller. Tur att jag ska träffa min saknade bästavän Sandra imorgon då! Iallafall så åkte älskling hem igår kväll & jag saknar han redan. Han kommer förbi på lördag en snabbis, sen på söndag morgon drar jag & Elin upp till stockholm till hennes pojkvän. Kommer tillbringa den veckan hemma hos massa kompisar. Jag & min vän Emilia som bor på kungsholmen ska på grönalund! Kommer bli awesome. Kommer ha en skitkul vecka med my friendzzz♥
Aja, ni får ha det sjukt bra! Hör av mig senare ikv!


hm..

Hej!
Jag vaknade för ca 2 timmar sen och har precis fixat mig och åt för en timme sen. Älsklingen kommer alldeles strax och då ska vi bara mysa på. Sen ikv blir det antingen film eller utgång. Finns inte så mycket att göra här hos mamma. Får se vad vi hittar på. Får se om jag uppdaterar bloggen något nu när älsklingen är här. Det beror alldeles på vad vi gör. Men de lä ni ju se.
Hejs

godmorgon älsklingar

Godmorgon älsklingar!!
Somnade så hastigt igår när jag kom hem. Orkade ingenting. Satte mej vid datorn en snabbis, men slängde mig i sängen lika snabbt igen. Och där somnade jag. Med kläder, smink & allt på. Vaknade för typ en halv timme sen och ska snart fixa mig. Idag ska jag nog mest bara ta det lungt. Imorgon kommer älskling hit vid 12 tiden också. Har saknat han sjukt mycket. Så det ska bli kul att träffa han. Men jag hör av mig senare,
puss!

RSS 2.0