hemma

Hejsan!
Kom precis hem. Va tvungen att ta bussen hem för mamma orkade inte komma och hämta mig. Seriöst jag fick gå till bussen helt själv, de vaju läskigt :/ men iaf så var det askul att va med felicia. va ju ett halvårsen vi träffades fan. Vi gjorde allt möjligt, orkar fan inte berätta.. är så trött just nu!
Bloggar imorn, somnar snart :P

drar till feliciaaa

Felicia kunde!
Så nu ska jag snart bege mig till härnösand. Blir där över dagen, kommer hem någon gång runt 23 ikväll! Bloggar nog då. Om inte, så mobilbloggar jag. Har ju ingen mobil. Så lånar säkert Felicias eller något.
Hörs ikväll!

gammal bild

Fanny kunde inte

Fan!
Det gick inte att åka till Fanny för hon skulle iväg på något med sin familj. Åh vafan, jag vill hitta på något! Tror jag sa ringa Felicia & fråga om hon kan. Felicia är en tjej som jag gick i samma klass med när jag bodde i härnösand. Det var hur längesen som helst jag träffa henne nu. Ska se vad hon säger. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Aja hejs.

Godmorgon!

Godmorgon!
Har nyss vaknat och ska strax äta frukost, sen fixa mig. Sen efter det så tänkte jag ringa till Fanny & snacka med henne om att ses.
Har inget mer att skriva nu. Så hörs sen

hemma

Tja!
kom precis hem och ska strax lägga mig och sova. Har haft jävligt kul med isadora & agnes. Nu ska jag bara ta och äta nåt, sen sova.
Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt.. får se om jag kan åka till Fanny och vara där över dagen eller något. Saknar verkligen henne nu. Har inte varit med henne på jätte länge nu ! Älskar dig bebis♥
Hör av mig imorgon ang dagen!

mobilblogg - Hos Agnes m. Isadora

Tja!
sitter i köket hos Agnes med Isadora & Agnes, och vi sitter o spelar monopol. Jävligt kul har ja faktiskt. Ska hem om nån timme. Bloggar mer när jag kommer hem.

mot Agnes

Tjatja blåggän. Haha nej jag skoja.
jag och isadora somnade vid halv 3 imorse, och vaknade vid 11 idag. Gick upp och åt frukost. Sen fixade vi oss och sen satte vi oss ute på hennes altan. As skönt faktiskt. Sen gjorde hennes mamma mat till oss.
Nu ska vi bege oss mot Agnesss. Jag  ska hem ikv iaf.
hejs

KRAMBJÖRN <333333

HAHAHAHAHAHAH natthumor ♥

ska sova hos Isadora

Tjena! bloggar från mobilen nu. Bara så ni vet så ska jag sova hos Isadora inatt. Just nu står vi och väntar på bussen för att åka hem till mig för jag måste packa med mig lite grejer. Sen drar vi till Isadora. Ikväll blir det nog utgång för våran del. Inte in till stan då, men. Vi läju hänga i området där vi bor eller nånstans, haha! Jag hör kanske av mig ikv! Vi får se hur det blir. Hejs

träffar Isadora

Älskling åkte hem för 1½ timme sen. Nu drar jag in till stan och träffar Isadora. Får se vad vi hittar på!
Bloggar nog mer ikväll

Godmorgon

Godmorgon alla bloggläsare!
Jag & älskling har nyss vaknat. Inte för att jag vet varför vi är vaken så här tidigt, menmen :p snart ska vi äta frukost. Sen ska vi nog fixa oss, eller sätta på en film och sen fixa oss? får se hur vi hör. Men det kan va skönt att sega till en film ibland också. Vid halv två åker älskling hem :( tomt det kommer bli utan han då. Men han kommer hit på Lördag igen, och sover här tills på Måndag♥
Men jag hör av mig senare

Måndag

Hej, och godmorgon♥

Förlåt att jag inte bloggade något igår kväll, men jag och älsklingen var inne i stan och kom hem runt tio. När vi kom hem så var vi grymt trötta, så vi gick in på mitt rum och satt på en film direkt. Sen somnade vi till den.

Men iallafall! Jag & älsklingen vaknade nästan nyss, och snart ska vi äta frukost, sen göra iordning oss. Älsklingen ska hem idag och det suger! Han kommer visserligen tillbaka på fredag och blir här tills på Måndag. Men det känns som en evighet tills dess. Vill att han ska stanna♥

Nej nu ska jag sluta skriva och umgås med min pojkvän! Skriver mer senare!

S.Ö.N.D.A.G

Tja, och godmorgon alla bloggläsare!
Idag är det söndag och jag ska hem till mamma vid halv tre. Älsklingen följer såklart med! Jag ska ta och fixa mig snart. Sen ska vi äta. Och sen bär de av hem till min älskade mamma som jag har saknat jätte mycket faktiskt. Vet inte vad vi ska göra när vi kommer dit. Men de läju ni märka.
Ah, men vi hörs sen.
Hejs

ut och sola

Hej!
jag och älskling kom hem för en halvtimme sen ungefär. Det är ju galet varmt ute, så nu ska vi strax ut och sola. Ska bara ta något att äta. Blir det fint väder senare mot kvällen så drar jag och älskling ner till gården och träffar massa trevligt folk där. Orkar inte sitta inne och bara se på film varje kväll. Det börjar bli lite små tråkigt nu. Så vi drar nog ut ikv.
Bloggar förhoppningsvis mer imorgon!
Vi hörs babes

ganska lyckad kväll/natt

Hej på er!
Hej på er!
Kvällen och natten vart ganska så lyckad! Förutom att det blev lite bråk o tjaffs mellan mig och älskling. Men Camilla hjälpte oss att prata ut, så allt löste sig tillslut!
Vi alla möttes inne i stan och tog bussen hem till älskling. Där började vi dricka lite smått. Sen tog vi fram massa godis. Sen vid 10 tiden så började vi fira midsommar ;) jag, älskling, Isadora & Sebbe (camillas pojkvän) somnade vid 2 tiden på morgonen och dem andra somnade lite senare tror jag, haha! Men allting slutade bra iallafall, som tur var!!! Vaknade vid 11... va ganska trött, men tog mig upp ändå, för jag och älskling ska ju hem till mig idag. Jag har precis fixat mig och nu ska älskling ta en dusch. Vid 2 tar vi bussen hem till mig. Om det blir fint väder så ska vi sitta ute på altan eftersom jag är hos pappa, har vi bestämt. Kommer till mamma imorgon och då följer älskling med såklart! Sen på Tisdag så åker han hem. ÅÅh, kommer sakna han!
Men nu ska jag kila iväg, vi hörs senare!
Lite bilder kanske?;
HAHAHAHA beatrice i kylskåpet :)))

mer info om mitt sommarlov

Fredag 24/6 firar midsommar hos älskling med massa kompisar
Lördag 25/6 åker hem till mig
Söndag 26/6 älskling sover hos mig
Måndag 27/6 älskling sover hos mig
Tisdag 28/6 älsklingen åker hem och jag slappar hemma
Onsdag 29/6 slappdag
Torsdag 30/6 inget bestämt
Fredag 1/6 inget bestämt
Lördag 2/7 Älskling kommer hit
Söndag 3/7 älskling sover här
Måndag 4/7 Älskling åker hem
Tisdag 5/7 slappdag
Onsdag 6/7 gå på stan med Sandra
Torsdag 7/7 packa
Fredag 8/7 Packa
Lördag 9/7 Älskling kommer förbi över dagen, sen på kvällen åker han hem
Söndag 10/7 åker till stockholm med Elin till hennes pojkvän. Har tänkt träffa massa vänner där
Måndag 11/7 Stockholm
Tisdag 12/7 Stockholm
Onsdag 13/7 Stockholm
Torsdag 14/7 Stockholm
Fredag 15/7 Stockholm
Lördag 16/7 Stockholm
Söndag 17/7 Stockholm, men åker hem på kvällen
Ja, jag har ju glömt att berätta det här på bloggen då. Men nu är det såhär att den 10 juli så åker jag och min syster Elin upp till stockholm där hennes pojkvän Robin bor. Och där blir vi i en vecka. Kommer sakna alla grymt mycket. Mest av allt min underbara pojkvän! Vet inte hur jag ska kunna klara mig utan han i en hel jävla vecka!
Men nu ska jag bara fixa mig, sen ska jag och älskling åka till härnösand och möta upp alla i stan. Sen åker vi alla hem till han och firar midsommar där! Kommer hem någon gång vid två tiden imorgon. Om vi inte är bakfulla så, haha!
Älskling, jag älskar dig grymt mycket!
Ingen eller inget ska få komma emellan oss och sära på oss.
Jag kommer aldrig lämna dig!

Midsommar!

Hej på er, och glad midsommar för den delen. Jag och älskling planerade midsommarN igår kväll. Den kommer firas hemma hos älskling med mig, Camilla, Sebbe (camillas pojkvän), Fanny, Isadora, Agnes, Sandra, Felicia, Lilly, Hampis, Johan, John, Elin, Pontus, Towa, Emma, Beatrice och några fler!
Kommer säkert bli grymt kul, föräldrafritt också, de gillas! Och ja, alkohol kommer finnas med i bilden ja.

dåligt uppdatering

Hej!
jag har inte uppdaterat på några dagar nu. Har varit väldigt upptagen. Har både sovit hos camilla, älskling och hos Isadora med Agnes & Ellen och dem dagarna har jag tyvärr inte haft tid att blogga. Men jag kom hem igårkväll & somnade direkt och idag äre en hemmadag för mig. Imorgon kommer älskling hit och sover över tills på tisdag.
Bloggar mer om mitt sommarlov på lördag

mobilblogg

hejsan!
bloggar ifrån mammas mobil, ya0.
sitter just nu i bilen på väg mot camilla, är typ där om tio minuter. Fan vad jag har saknad henne alltså o: nu får jag äntligen träffa henne. Men på lördag förmiddag så drar jag direkt till älskling, och blir där tills på tisdag fömiddag, för sen på kvällen drar jag till Isadora för att sova där hos henne med Agnes & Ellen.
Nu vet jag inte när jag bloggar .. gör kanske det när jag är hos camilla, vi får se..
jag älskar dig bästavän!

film kväll nu

Nu ska jag & Sandra lägga oss ner i soffan och mysa ner oss med filmtittande resten av kvällen.
Hoppas alla ni bloggläsare får en riktigt bra kväll också!
vi hörs imorgon.
Btw så åker sandra hem imorgon. Jag åker även till Camilla imorgon. Blir där tills på lördag och åker till älskling direkt och blir där tills på tisdag. Berättar noggrannare senare nån dag

Onsdag - the day

Tja!
dagen idag kommer bli awesome! Just nu står mamma och lagar lite mat åt mig oss alla tre. När vi har ätit så ska mamma, jag och Sandra åka till stan och shoppa lite. Hur nice är inte det då?!?!?! :DDD
Haha men jag bloggar nog mer ikv!

Inväntar sandriiiz

Hejsan!
gick ganska bra att sova på ballkongen inatt, dock var det lite kallt även fast vi hade massa täcken & massa sånt. Men vi klarade oss :DDD Iallafall så åkte Isadoraaa hem för 1½ timme sen.
Sandra kommer alldeles strax & sover här tills på torsdag.
Berättar mer ikv om vad som kommer hända dem kommande dagarna.
Nu kom sandra oxå, ska gå & öppna, hej

m. Isadora

tjatja.
nu är ja med min underbara fina vännn Isadora! Just nu håller vi på att planera vad vi ska göra, och det blir nog att åka in till stan och hänga där och se vad man hittar för gött folk.
Ikväll, vart vi ska sova är redan planerat. På ballkongen ;) haha fettnice de kommer bli eller?
Haha men jag bloggar nog inte nå mer idag. Även om detta var det enda inlägget för idag, fiilåt ;(

världens bästa helg

Tjo!
kom nyss hem. Har haft en sjukt underbar helg med min älskling! Vi har åkt grymt mycket moped. Och i söndags firade vi 7 månader och då köpte älskling en tårta som vi åt, fett gulligt ju. Hihi.

M
en nu är jag hemma, kom faktiskt nyss hem. Ska alldeles strax sova, känner mej ganska så trött och sliten efter helgen

Och Imorgon kommer Isadora hit och sover hos mig tills på Tisdag, en dag alltså. Vet inte vad vi ska göra, men det får vi väl se när hon kommer hit.
Nej nu ska jag förbereda mej för sängen.
Hörs imorgon, hey :)

SOMMARLOV ! <3

Hej!
Nu sitter jag och älskling hemma hos honom och ba myser på. Har varit här sen ett. Skolavslutningen började 10:00 och slutade vid 12:00 fett azum att det är sommarlov nu ju !! ÅÅÅH ÄLSKAR DETTA VERKLIGEN!
Men jag bloggar mer på söndag kväll

ingen uppdatering idag

Godmorgon btw.
Idag kommer jag inte kunna uppdatera nånting på bloggen för vi måste fixa allting innan skolavslutningen imorgon och det är ganska mycket som ska fixas. Jag måste även packa innan imorgon för direkt efter avslutningen så åker jag till älskling,
satt jag bloggar imorgon eftermiddag/kväll

köpt avslutningsklänning och skor

tja!
kom hem för en timme sen. Jag slutade vid ett och elin vid tre. Vid halv fyra så hämtade pappa upp oss och då åkte vi och köpte avslutningsklänningar. Min är vit och halv lång, sjukt fin. Skorna har halvklack. Elins klänning är typ guldbrun, fuuul, HAHAHAHAHA MOBBAR HENNE HAHAHHA BARA ELIN SOM FATTAR. <3
Men aja iaf så är det skolavslutning på fredag och det är fett nice för sen är det sommarlov. <3333333 och sen kommer de äga för direkt efter skolavslutningen så sticker jag till min älskling och blir där tills söndag!
älskar dig så grymt mycket bebis, du är världens bästa pojkvän♥

hemmmma

Kom hem för en liten stund sen. Har varit ute hela dagen och spelat fotboll med massa killar, hahah! Ganska kul faktiskt. Nu ska jag snart äta lite mat och sätta mig ner och kolla på tv och ba slöa. Är sjukt trött efter idag faktiskt! Orkar knappt blogga, satt vi hörs imorgon

hos pappa

Tja!
kom hwm till pappa för ca en timme sen. Ska alldeles strax äta, sen tänkte jag dra ut en stund och sätta mig på gården bakom huset. Blir nog skönt! Jag har inte mycket att skriva om nu för varken nu eller ikväll händer det mycket satt A.
Hör av mig imorgon istället

god eftermiddag.. elle nåt?

hej elle nå?
Just nu sitter jag och älskling på  hans ballkong och bara myser. Ganska skönt väder ute faktiskt! Ve inte riktigt vad vi ska hitta på. Har ej kommit fram till någonting än. Men vi åt typ nyss iaf.
Äh, jag har inget mer att skriva nu.

Hör av mej imorn!
hejdå

sängmys

Hejsan!

Nu ligger jag och bebi i hans säng och bara myser med datorn. Vi ska snart stänga av datorn och mysa ner med varandra och sätta på en film och mysa till den.
Btw så tänkte jag berätta lite om mitt sommarlov nu:
Fredag 10/6 skolavslutning, sen på kvällen bär det av till älskling och där blir jag hela helgen för på söndagen den 12/6 har vi 7 månader jag och älskling, så det ska såklart firas!
Lördag 11/6 älskling
Söndag 12/6 älskling, men åker hem på kvällen
Måndag 13/6 Isadora sover här
Tisdag 14/6 Sandra sover här
Onsdag 15/6 Sandra sover här
Torsdag 16/6 Sandra åker hem & jag åker hem till Camilla och sover över där
Fredag 17/6 Sover hos Camilla

Lördag 18/6 Åker till älskling och blir där tills på tisdag
Söndag 19/6 älskling
Måndag 20/6 Älskling
Tisdag 21/6 Åker hem från älskling och sover hos Isadora med Agnes & Ellen
Onsdag 22/6 hemmadag
Torsdag 23/6 älskling kommer hit och sover här
Fredag 24/6 älskling sover här

Lördag 25/6 älskling sover här
Söndag 26/6 älskling sover här
Måndag 27/6 älskling sover här
Tisdag 28/6 älskling åker hem
kommer med mer info senare

precis fixat mig

Hejsan!
Vaknade vid halv 11 och har precis fixat mig. Snart ska jag äta och packa, sen bär det av till älskling.
Bloggar mer där!

ska dejta sängen nu

hTjolahoppsan!

Mamma & jag har haft det jätte mysigt idag. Vid ett så åt vi lite mat ute på ballkongen, sen vid två så åkte vi och badade och hade det mysigt. Var borta jätte länge! Kom hem vid halv sju och då satte vi oss och kollade på tv och bara myste. Nu ska jag sova för jag måste upp imorgon och packa och massa sånt. Åker till älskling vid 15:00. Blir faktiskt där hela minilovet. Kommer hem på måndag förmiddag igen. Så uppdateringen kommer nog inte att vara den allrabästa, men det får ni faktiskt leva med. Var glad om det ens blir 2 inlägg om dagen.
bild från idag

mysdag med mamma

hejsan!
Jag vaknade precis och ska snart duscha & sen fixa mig. Sen ska jag och mamma sätta oss och prata om allt mellan himmel och jord. Kommer nog bli bra att sätta sig ner och prata med mamma. Att få prata ut med henne, att få säga hur jag känner. Sen kommer nog både jag och mamma sitta i soffan eller gå ut eller något & bara mysa med varandra. Var så längesen vi gjorde något tillsammans. Jag är ju så mycket hos sebbe & med kompisar och hos pappa varannan vecka, så mamma och jag får nästan aldrig nån tid med varandra. Men idag får vi det!:)

Får se när jag bloggar :)

azum dag

Tjoo!

Kom hem för en halvtimme sen! Har ätit lite mat och duschat och lite sånt. Har varit med Sandra hela dagen, och vi har haft så grymt kul! Orkar inte berätta allt vi gjorde, men en sak kan jag iallafall säga. Vi satt på ett café och åt paj. Men vi hade iallafall grymt kul! Var faktiskt jätte kul att både få träffa och vara med Sandra eftersom de var sjukt längesen. Men sandraaa, vi måste vara med varandra oftare och inte som det är nu, det funkar inte. Vi måste verkligen ändra på detta!!!

Imorgon ska jag bara vara hemma med mamma och ta det lungt, en hemmadag sådär lixom. Kan vara ganska skönt! Nejmen jag vill umgås med mamma nån gång och inte bara vara med kompisar hela tiden. Sen imorgon när jag åker till Sebastian så träffar jag inte mamma på mer än en vecka sen heller, för på Måndag ska jag till pappa, vilket jag egentligen ska på söndag och sen blir jag där i en vecka, sen på frn söndagen kommer jag till mamma, satt jag vill ta en dag med mamma imorgon. Så det blir kanske inte sååå himla mycket bloggning!

RSS 2.0