börjar blogga den 1a oktober

ja, för då har allt säkert lugnat ner sig. Har så mycket nu framöver,
hörs den 1a oktober, puss

Frestaaaa

Hejhej!
Förut var jag och mamma på kina och åt kinamat som ni vet, och det var verkligen jätte mysigt! Var ganska längesen jag och mamma gjorde nånting tillsammans faktiskt. Kommer inte kunna göra något med henne dom är 2 kommande helgerna heller för ska ju till stockholm! Just nu sitter jag bara och degar vid datorn. Är ganska pigg faktiskt.. jag som alltid brukar vara trött på kvällarna, haha. Men det är väl olika, antar jag, eller jag vet inte. Men skitsamma! Tänker inte sitta och babbla om det nu, haha!

Imorgon börjar jag vid tio och slutar vid fyra, ganska segt. Men ändå väldigt skönt med sovmorgon. Slutar vid fyra bara för att vi har sovmorgon. Efter skolan ska jag packa, tror jag. Har ju inte packat nånting. Ska ju till stockholm i helgen så då måste jag packa också! Får dock se hur uppdateringen blir i helgen! Älskling, Fanny eller Camilla kanske får gästblogga? ;) Vem vet? haha men vi får se!

Matte test i skolan

Hejhej! sitter i skolan just nu, i datasalen. Håller på med ett matte test tillsammans med alla andra. Lärarna ska se hur bra vi är på matte, haha. Slutar skolan fem över tre och efter det ska jag hem och då ska jag och mamma direkt till Kina och äta kinamat, gott! Uppdaterar mer ikväll. Puss

Godnatt

Älskling åkte precis och jag ska gå och lägga mig. Är jätte trött. Då älskling var här så var vi ute och gick lite och pratade och så. Sen satte vi oss vid vattnet och bara höll om varandra, jätte mysigt! Men nu ska jag bege mig mot sängen innan jag däckar, hejdå!

älskling kommer snart

Hejsan!
Kom hem från skolan för en timme sen och nu kommer älskling vilken sekund som helst. Tänkte bara uppdatera lite! Bloggar mer när han har åkt, hejdå sålänge
bild från imorse

godmorning

Godmorgon sötpluttar!
Jag vaknade för en timme sen ungefär och har precis fixat klart mig.
Ska bara äta frukost, sen beger jag mig mot bussen till skolan.
Börjar halv tio och slutar tre, funkar iallafall. Idag har jag inget planerat.
Så jag vet ingenting om vad som händer efter skolan faktiskt.
Men jag läju antingen åka ner på stan eller åka hem direkt.
Det läju ni se! Men nu ska jag ta och äta min frukost, sen bege mig till skolan.
Ni får ha det så bra!

Ska sätta mig framför tvn

Hejhej! Jag och mamma har precis ätit kvällsmat, och snart blir det efterrätt, Mums! Men till efterrätten så blir det även att sätta sig framför tvn, mys! Var typ bara det jag skulle skriva.. kände att jag behövde uppdatera bloggen lite. Får se om jag bloggar mer ikväll.. annars så gör jag det antingen imorgon bitti eller efter skolan, vi får se :) men ni får ha det så bra sålänge, puss!

Hemma från stan

Kom hem från stan för en stund sen och det var jätte roligt där. Jag och Elin gick runt i olika klädaffärer oså, men jag köpte inget. Tror hon köpte ett halsband typ. Sen gick vi till en kiosk och satte oss där och bara pratade :) var jätte mysigt! Sen gjorde vi faktiskt inte så mycket mer :) har varit en jätte mysig dag iallafall!

BTW

Ang DETTA inlägg; jag vet att jag egentligen skulle börja med det den 1a juni, fast jag inte gjorde det. Och det ber jag er verkligen om ursäkt för! Men det jag tänkte säga var att jag börjar med dagarna den 1 oktober istället och det gör jag verkligen!:)

fika med syster

Hejhej. Kom nyss hem från skolan och väntar på att min syster ska sluta skolan. Efter hon har slutat så ska vi in till stan och bara umgås med varandra. Kan behövas eftersom vi inte träffas så ofta längre pga att jag bara är hos pappa ibland. Så då kan det vara bra att träffas såhär! Nu ska jag ta något att äta. Sen beger jag mig mot skolan för att vänta där istället.
Pusshej!

hemma från pappa

hej!
har inte kunnat blogga på hela helgen för jag var ju hos pappa och hade helt enkelt inte tid för vi gjorde andra saker. Men nu är jag hemma från pappa, eller kom hem för några timmar sen och har precis ätit god mat med mamma, och på onsdag ska vi på kina! Mums!:) imorgon är det ny vecka med nya skoldagar och så!:) ska passa på och träffa min pojkvän nån dag i veckan också  hade jag tänkt :)
- min skatt, min ängel, mitt allt.
Världens bästa pojkvän.

dom 3 kommande helgerna

alltså jag kommer inte kunna uppdatera så bra dem 3 kommande helgerna frånochmed helgen som är imorgon. För denna helg ska jag till pappa. Nästnästa helg ska jag till stockholm med Elin och älskling för elin ska träffa sin pojkvän och jag och älskling ska träffa mina kompisar och varför älskling följer med är för att mina kompisar vill så gärna träffa honom, haha! Och nästnästnästa helg ska jag och Elin till stockholm för då ska jag också träffa kompisar men då ska älskling stanna hemma!
Så imorgon efter skolan ska jag hem och äta. Sen direkt åker jag till pappa. Vi får se hur uppdateringen på bloggen blir i helgen för jag träffar inte pappa och dom så ofta längre eftersom jag bor hos mamma!
Men ni får ha det så bra, pusshej!

haft fullt upp

Hej bloggen!
har inte kunnat uppdatera för jag har haft fullt upp! Igår efter skolan åkte jag hem till älskling. Men innan jag åkte till älskling så skulle jag träffa camilla på busshållsplatsen i härnösand. Var verkligen jätte kul att träffa henne! Var ju så längesen också. Sen kom jag till älskling & vi typ pratade och myste på för fullt! Sen på kvällen åkte jag hem. Idag började jag klockan 10 och slutade 4 i skolan. Så ja jag kom precis hem typ. Är ganska slut oså satt jag tror att jag ska lägga mig ner i soffan och kolla på film! Vi hörs senare, puss!
ungefär så känner jag mig just nu, haha!

RSS 2.0