Homeeee

Hejhej bloggen! Kom precis hem från stan, underbar dag faktiskt! Nu ska jag bara vänta på maten, sen sätta mig framför tv:n med mamma. Bara så ni vet så kommer jag inte blogga under dom dagar jag är hemma hos älskling, utan bloggar på lördag eftermiddag. Får se hur det blir med bloggningen imorgon innan jag åker till älskling! Ha en bra kväll så hörs vi, puss!


Ska ta en fika på stan med Agnes!

Godmorgon, och ja, rubriken säger i princip det mesta faktiskt. Har precis fixat mig och ska åka in till stan alldeles strax och möta upp Agnes så ska vi ta en fika där, mys! När jag kommer hem så blir det att mysa på med mamma eftersom jag åker till älskling imorgon. Bloggar mer när jag kommer hem, puss!

varit ute med Sanna & Isadora

Godkväll bloggen! förlåt att jag inte har uppdaterat, men har verkligen inte haft tid. Har pratat med mamma om endel saker, packat, ätit och snackat med älskling i telefon. Sen ringde Sanna & Isadora och undrade om jag ville hänga med dom ut, så då gjorde jag och vi hade hur roligt som helst faktiskt, även om vi inte gjorde nå mycket alls. Vid halv nio mötte jag dom vid fritidsgården. Vi satt där och snacka ett bra tag. Sen gick vi runt lite överallt och sen gick vi på affären och köpte massa godis och åt. Sen gick alla hem och nu kom jag äntligen hem och ska sätta på en film och sen sova. Är super trött, verkligen! Men vi hörs imorgon alla bloggläsare!


hemma hos mamma

Hejhej bloggen! Kom hem till mamma för en kvart sen och har bara suttit vid datorn sen dess. Men ska alldeles strax äta, ringa älsklingen och börja packa. Ska ju till älsklingen på torsdag. Kommer bli hur skönt som helst för jag saknar honom enormt mycket alltså! Får se om jag kanske träffar Isadora eller nån ikväll eller imorgon, får väl se. Nej nu ska jag gå ifrån datorn för har ändå ingenting vettigt att skriva, mer än att jag kom hem till mamma nyss.


RSS 2.0